maanantai 6. lokakuuta 2008

Isommat rinnat, kiitos!

Pienissä rinnoissa on omat hyvät puolensa kuten isommissakin. Ensinnäkin vaatteet näyttävät tyylikkäiltä, eikä avoinaisinkaan leikkaus tee olemuksesta törkeän näköistä. Takit laskeutuvat kauniisti, poolopaidat pääsevät oikeuksiinsa ja rintsikoissa on valinnanvaraa. Jos joskus haluaa kuitenkin korostaa etumustaan, niin siihenkin löytyy omat keinonsa.

Alusvaatteiden merkitys tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Pienirintaisten iloksi on kehitetty jos jonkinlaista menetelmää, joista jokainen voi valita mieleisensä. Perinteiset push upit saavat aikaan cleavagen, kun taas reilusti topatut balconettet kohottavat koko pakettia suoraan ylöspäin. Nämä siis käyttöön silloin, kun varsinaista rinnanympräystä on tarkoitus suurentaa.

Silmää hämätään myös valitsemalla vaatteet sopivasti. Umpinaiset kaula-aukot, kuten perinteinen pyöreä t-paitatyyli toimii hyvin. Poolokaulukset korostavat rintoja eniten, ja niitä voi harrastaa myös jakkujen ja neuletakkien alla. Sama poolo uhkeamman ystävän päällä voi saada rinnat muistuttamaan yhtä isoa pötkylää leuan alla, kun taas pienemmällä povella varustettu henkilö näyttää ainoastaa tyylikkäältä. Jos käsivarret sen kestävät, hihattomat poolot toimivat kesäisin sinällään sekä syksymmällä pitkähihaisen alla. Pienirintaiset voivat myös tyylistään riippuen pukea kauluspaidan päälle neule- tai herrainliivin, tai jopa pitkähihaisen t-paidan päälle lyhythihaisen. 

Kaikenlaiset yksityiskohdat, kuten taskut, röyhelöt ja rypytykset korostavat rintoja, ja pienirintaiset voivat panostaa niihin huoleti. Already Pretty -blogin kirjoittaja on puolestaan vakuuttunut, että bolerot kasvattavat kuppikokoa selkeästi. Todistusaineistoa kuvien kera löytyy täältä. Erilaiset rypytykset ja laskokset avonaisemmissa päänteissä korostavat rintoja kevyesti luoden pyöreyttä sinne minne pitääkin. Halterneck puolestaan vetää huomion kauniisiin olkapäihin, käsivarsiin ja selkään. 

Muutamia malleja kannattaa välttää, mikäli ei halua kiinnittää rintojen kokoon liikaa huomiota. Näitä ovat laajat v-aukot, jotka korostavat lähinnä sitä, mitä ei ole. V-pääntiessä ei sinänsä ole mitään vikaa, etenkin jos kangasta on kärjestä rypytetty hieman. Epäpukevia ovat sellaiset laajat, syvään uurretut leikkaukset, jotka ulottuvat laajalle olkapäille asti. Korsetit on myös suunniteltu muille kuin Twiggy-tyyppisille vartaloille - tiimalasin syntymiseen tarvitaan kohtuullisen kokoiset rinnat. 

Trinny ja Susannah ovat kunnostautuneet tälläkin saralla, joten lisäohjeita löytyy tästä linkistä. Selaa sinisistä nuolista eteen- ja taaksepäin.

Ei kommentteja: