sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Those were the days....


Biisi on hyvä, mutta oheinen video todistaa sen, miksi olisi hyvä ettei kasarimuoti palaisi koskaan takaisin.

4 kommenttia:

AnnukkaK kirjoitti...

Hei Jennifer,

kiitos mielenkiintoisesta blogistasi! Löysin tänne sattumalta ja luin kaikki kirjoituksesi putkeen. Sinulla on erittäin napakka ja asiallinen tyyli kirjoittaa ja tykkään blogin fiiliksestä todella paljon. Rakastan järjestelmällisyyttä ja harkittua, oikoluettua tekstiä.

Itselläni on myös menossa totaalinen vaatekaapin uusiminen. Olen kyllästynyt vaatekaapin sisältöön, joka on täynnä niitä 'ihan kivoja' vaatteita, mutta jokaisessa vaatekappaleessa on jotain, mikä häiritsee. Joko se on liian lyhyt jostain kohtaa, väärän värinen, väärän mallinen tai muuten vain vääränlainen. Harmittaa vietävästi, sillä olen kuitenkin yrittänyt ostaa laadukkaampaa tavaraa, joten rahaa on palanut kohtuullisesti.

Olen kolmekymppinen tuore äiti ja poissa työelämästä jonkun aikaa. Vauvanhoidon ohella minulla on nyt ensimmäistä kertaa elämässäni aikaa pysähtyä ja olen ottanut tavoitteekseni oman tyylini löytämisen, Blogisi edustaa juuri sitä ajatusmaailmaa, jota itsekin olen jo pitkään haparoiden tavoitellut. Tyyliä, laatua, ajattomuutta, varmuutta.

Voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkästi, mutta nyt lyhyesti kysymyksiä/juttutoiveita:

* kertoisitko blogissasi hieman itsestäsi, mm. millaisessa työssä olet ja minkä ikäinen olet?
* millaisia 'tyylimokia' olet vuosien varrella tehnyt ja mitä olet niistä oppinut?
* mitä vaatemerkkejä itse suosit ja miksi? mistä ostat vaatteesi?
* millainen on oma tyylisi? mikä värivuodenaika olet ja mitä värejä suosit?
* miten rakentaisit peruspuvuston?
* hello kitty ja snoopy-tyyli yöasuissa tökkii, mistä löytää laadukkaita ja tyylikkäitä yöasuja, muutakin kuin Lexington tms?
* tekstien lisäksi toivoisin blogiisi myös kuvia

Jatka kirjoittamista, odotan innolla uusia postauksiasi!

Jennifer kirjoitti...

Kiitos pitkästä kommentista! Kiva kuulla että tekstit ovat inspiroineet jotakuta. Blogi on ollut hieman jäässä alkuvuoden. Ajatus on ollut kirjoittaa tänne joka viikko, mutta life happens - valitettavasti ihminen (ainakaan tämä ihminen) ei elä pelkällä blogin pitämisellä.

Kiitos hyvistä ideoista. Osaan noista voisin tarttua. Karsastan hieman henkilökohtaisia aiheita, koska epäröin tuoda omaa persoonaani "julkisuuteen" tämän enempään. En halua että minut tunnistettaisiin. Noista tyylimokista voisi kyllä yhden postauksen tehdä...

Palaan asiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

kommentin jätettyäni mietin kanssa, ettet varmaankaan halua 'ilmiantaa' itseäsi. Ymmärrän erittäin hyvin, varsinkin, jos asustelet ulkomailla ja teet vielä jotakin työtä, josta sinut tunnisettaisiin. Mietin itsekin blogin aloittamista, mutta en ole vielä päässyt tulokseen siitä, miten paljon itsestäni siinä kertoisin...esiintyisinkö omalla nimelläni ja laittaisinko kuvia omasta elämästäni. Nämä ovat hankalia kysymyksiä.

Olen tyytyväinen nykyiseen linjaasi, enkä tarkoittanut tungetella. Olet tehnyt hyvää kirjoitustyötä tähän saakka ja uskon, että lukijamääräsi tulee lisääntymään huimasti, on tämä niin hyvä blogi, jolle on näin taantuman aikaan varmasti tilausta. Jokainen nainen kun haluaisi omistaa täydellisen vaatekaapin ja nauttia siitä joka päivä.

Aurinkoa sinne!

Jennifer kirjoitti...

Tuossa taantumassa on muuten juttuideaa myös, taidanpa pyöritellä sitä mielessäni hieman. Kiitos jälleen hyvästä ideasta!