lauantai 14. helmikuuta 2009

Ripustuslenkit piiloon

Juhlamekoissa on usein sivusaumoissa sellaiset pitkät lenkit, joista puvun voi ripustaa vaatepuulle. Joskus kesämekoista löytyy samanlaiset silmukat. Niillä on kuitenkin paha tapa kurkkia kainaloista julkisilla paikoilla. Mutta jos lenkit sujauttaa rintsikoiden alta, ne pysyvät paremmin paikallaan. Usein tämä pieni varotoimi ratkaisee ongelman. Jos sekään ei auta, lenkit voi kiinnittää ennen pukeutumista kankaan sisäpuolelle joko pienellä hakaneulalla tai jopa teipillä. Usein rintsikkakikka kuitenkin riittää. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on aika useassa paidassa ollut niitä ripustuslenkkejä. Yleensä olen leikannut pois, koska vaatteet ovat pysyneet henkarissa ilmankin. Ovat kyllä typerän näköisiä roikkuessaan milloin mistäkin.

Jennifer kirjoitti...

Jos paidassa tai mekossa on olkaimet, lenksut voikin huoleti saksia irti. Mutta etenkin olkaimettomissa juhlamekoissa ne ovat paikallaan. Kieltämättä se on aika ärsyttävää, jos kainaloista pilkistää jotain ylimääräistä.

Unknown kirjoitti...

Moi Jennifer!

Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

Terveisin Hanna ja Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Samaa mieltä olkaimettomista mekoista - niissä lenksut on todella käytännölliset säilytyksessä. En oo saksinu pois, kun ovat niin kätevät. Rintsikoihin ne voi aina tunkea, been there, done that. :)