keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Ginan huonosti istuvat housut

Oletteko kiinnittäneet huomiota viime aikoina ainakin Helsingissä näkyneisiin Gina Tricotin mainoksiin? Niihin joissa myydään pastellisävyisiä puuvillahousuja. Ei tarvitse olla mikään erikoinen vaateasiantuntija huomatakseen, että kyseessä on harvinaisen huonosti istuvat housut. Olen itsekseni ihmetellyt, kuka mahtaa ostaa vaatteen, joka ei näytä hyvältä edes mallin päällä.

Kuvien perusteella housujen malli ei ole kunnolla leveä eikä kapea. Leikkaus tosin kapenee alaspäin, mikä on lähes varma keino saada leveälle lantiolle entistä laajemmat mittasuhteet. Ylhäällä taskut repsottavat/pullottavat jo valmiiksi ulospäin koosta riippumatta. Etukappale puolestaan muodostaa poikittaiset "viikset" alavatsan tai yläreiden päälle - varma merkki siitä, että housut eivät istu kunnolla ja lisäksi erinomainen keino vartalo näyttämään kummalliselta. Nettisivujen perusteella housut eivät näytä takaapäin sen paremmilta. Pakaran ja yläreiden väliin jää omituista ylimääräistä kangasta, samoin polvitaipeeseen ja reisien ympärille muutenkin. Ylimääräinen epämääräisesti ryppyyntyvä kangas ei takuulla saa kenenkään peppua näyttämään pienemmältä tai sievemmältä.

Kuvista päätellen nämä housut eivät saa kenenkään parhaita puolia esiin. Se, että suosittu ketju mainostaa vaatetta isolla kampanjalla ei ole mikään syy haaskata rahaa tai kaappitilaa moiseen turhuuteen. Uskokaa sen sijaan silmiänne, kun todistusaineistoa on kerran esillä julkisilla paikoilla - kyseiset housut ovat kertakaikkisen epäonnistunut tuote. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä kyseisistä housusta!

Jennifer kirjoitti...

Ah ihanaa, en olekaan yksin!