keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Pieces of me

Kommenteissa tuli muutamia kysymyksiä itseeni liittyen. Vaikka haluankin keskittyä blogissa muuhun kuin omaan persoonaani, ajattelin vaihteeksi valottaa muutamia yksityiskohtia, jotka liittyvät blogin teemaan. 
  • Olen värityypiltäni tumma talvi. Toisin sanoen kuulun Lumikki-kategoriaan: iho on hyvin vaalea, mutta hiukset ja kulmat luonnostaan aika tummat. Jos vertaisin johonkin julkkikseen, Frendien Monica olisi aika lähellä omaa värimaailmaani.
  • Edellä mainitusta syystä johtuen en rusketu ikinä. Suojakertoimeni alkaa yleensä vitosella tai sitä suuremmalla numerolla.
  • Olen 168cm pitkä. En siis kovin lyhyt, enkä kovin pitkä. 
  • Jos voisin muuttaa jotain ulkonäössäni, haluaisin paksummat hiukset tai hieman pidemmät jalat.
  • Omistan tällä hetkellä laskujeni mukaan 48 paria kenkiä (mukaanlukien lenkkarit ja kumisaappaat). Säilytystiloihini nähden se on aika paljon, mutta muutamiin seuraamiini blogeihin verrattuna aika vähän. Silti luulen, että kohta on aika harrastaa karsintaa kenkäkaapissa.
  • Vaatekokoni vaihtelee merkin mukaan. Kaapista löytyy niin s- kuin l-kokoakin, vaikka ympärysmitat ovat pysyneet viimeiset 10 vuotta samoina. Sama koskee alusvaatteita. Ainoastaan kengät noudattelevat melko yhtenäistä linjaa; 37,5 on tyypillisin kengänkoko.
Siinäpä muutama palanen minusta ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Kiva tietää tämäkin. Hesarin kuukausiliitteessä (tai jossain muussa nyt lähiaikoina) esiteltiin yhden nelihenkisen perheen kaikki kengät, tohveleitakaan unohtamatta. Kenkäpareja oli muistaakseni yhteensä 140 kpl.