torstai 11. joulukuuta 2008

Onnistuneita asuja linnassa




Kaikki kuvat YLEn nettisivuilta.

Tässä muutama esimerkki niistä puvuista, joissa kokonaisuus oli kohdallaan. Puvut noudattavat etikettiä, sopivat kantajilleen ja ovat persoonallisia ja kauniita. Puvut sopivat itse kunkin vartalolle ja niissä on joku juju - huikea väri, ovela yksityiskohta tai sitten kaikki osat luovat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Myös asusteet sopivat kaikissa hyvin muuhun asuun. Blogin teemaan sopien näiden pukujen omistajat ovat myös osanneet valita pukuihin sopivat alusvaatteet, jotka eivät suinkaan vähennä pukujen loistoa. Kiinnittäkää huomiota siihen, miten mikään ei pursuile tai pömpötä. 

Näitä pukuja yhdistää myös se, ettei niissä ole mitään liikaa. Ei turhanpäiväistä kikkailua, ei liikaa koruja, ei ylimääräistä glitteriä. Sen sijaan puvut ovat arvokkaita, juhlavia, kauniita ja näyttäviä. Nämä puvut saavat kantajansa kauniiksi. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tää on mun lemppari blogi oikeasti, mutta missä viipyy uusi postaus? :) Toivottavasti tulee piakkoin... :)

Anonyymi kirjoitti...

Yksi minunkin suosikkejani. :) Odottelen kiinnostuksella jatkoa.

Jennifer kirjoitti...

Hei, anteeksi hiljaisuus. Vuoden loppu on ollut todella hektinen, ja olen ollut paljon reissussa, joten nettiyhteydet ovat olleet mitä ovat. Päässä kihisee uusia aiheita, ja lupaan päivittää tasaisemmin vuoden vaihteen jälkeen. Siihen saakka joudutte vielä odottelemaan, sillä en kerta kaikkiaan pääse nettiin tekemään päivityksiä.

Ihanaa kuulla, että olette tykänneet! Siitä tulee intoa kirjoitaa lisää. Cheers!