torstai 16. heinäkuuta 2009

Shortsit eivät ole naisia varten

Otsikko ilmaisee tällä kertaa näkemykseni täydellisesti. Shortsit ovat urheiluvaate, joita voi pitää juostessa tai salilla. Vanhat shortsit kelpaavat myös asusteeksi mansikanpoimintaan ja aitan maalaukseen mökkiolosuhteissa. Normaalissa kaupunkimaisemassa suurin osa naisista näyttää ehdottomasti paremmalta hameessa tai vaikka capreissa, kuin shortseissa. 

Tästä säännöstä on yksi poikkeus: Gisele Bündchen. Jos olet ilmiselvästi Giselen kadoksissa ollut identtinen kaksoissisko, shortsit näyttävät päälläsi hyviltä. Silloin niitä voi pitää Calvin Kleinin ja kumppaneiden mainoskuvista tuttuun tyyliin. Me muut kuolevaiset saamme tyytyä siihen tosiasiaan, että täydellisiä shortseja ei ole olemassa.

Shortseissa on nimittäin aina jotain vikaa. Lahkeiden pituus on ongelma: mitä lyhyemmät ne ovat, sitä paremmin selluliitit ja muut muhkurat ovat esillä. Mitä pidemmät lahkeet, sen pahemmat mamma Texasista matkustaa -vibat niistä lähtevät. Kuminauhat ja nyörit paksuntavat vyötäröä. Kapeat lahkeet kiristävät istuessa reidet makkaroille. Leveät lahkeet puolestaan tuovat elävästi mieleen 80-luvun hittituotteen, housuhameen. Ei, ei, ei! Miksi sonnustautua ehdoin tahdoin epäpukevaan vaatekappaleeseen, kun voi valita laajasta valikoimasta hameita ja housuja juuri itselle sopivan vaihtoehdon. Olenkohan mielipiteeni kanssa aivan yksin...?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et ole yksin. Minulla ei ole yksiäkään shortseja, caprit löytyy mutta nekin pidossa lähinnä kotona ja lähikaupassa. Muhkuroita ei ole, mutta en vain tunne oloani kotoisaksi kintut paljaana...

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin tykkään minifarkkushortseistani, koska ei ole mitään selluliitteja nuoren iän takia ehtinyt kertymään. Hirveitä ovat kuitenkin mielestäni legginssi-minishortsiviritelmät.

Jennifer kirjoitti...

Anonyymi 1: itsellä sama juttu, muhkuroita ei valtavasti ole, mutta siitä huolimatta olo ei vaan tunnu hyvältä. Jotenkin on sellainen olo, että ne minimaalisetkin möykyt korostuvat kohtuuttomasti.

Anonyymi 2: Luultavasti kuulut juuri siihen hoikkakoipisten ryhmään, joka näyttää shortseissa hyvältä. Nauti siitä! :)